Serial bio normal matrac 90 x 200 cm

Serial bio normal matrac

Serial bio normal matrac

Serial bio normal matrac 90 x 200 cm

[field_t_szinmintak_kep_1]

Rugós  félkemény matrac, fekvőfelület  90 x 200 cm, magassága 15 cm

Antiallergén külső huzata nem levehető.

Részletes leírás

Szélesség: 90 cm
Magasság: 15 cm
Mélység: 200 cm

Garanciaidő: 12 hónap

Szállítási határidő: 1-2 hét
További információ a szállítási határidőről

A forgalmazó a termékeket raktáron tartja, rendelését 1, max. 2 héten belül mindíg leszállítja.

Ár: 29 100 Ft

  • Kedvelt, félkemény rugózást biztosító, kedvező árkategóriájú ágybetét
  • acél rugózata 2,4 mm vastag
  • külső szövete antiallergén
  • a rugón filcréteg található, mely a tökéletesebb súlyelosztást segíti elő
  • a 2 cm vastag PUR-hab növeli a kényelmet
  • huzata fix, mindkét oldala nyári oldalas, azaz a huzat alatt pamutréteg található, aminek a jó szellőzésben van szerepe.
  • keménység fokozata: félkemény
  • terhelhetőség: 90 kg      

A "hidegen gyártott pur-hab" a gyártás folyamatának köszönhetően nagyobb rugalmasságot kap. A hab dombocskás felülete masszíroz, ezáltal lassítja a bőr öregedését és segít a cellulitisz megszüntetésében. A kókuszszál különleges tulajdonságainak köszönhetően kiváltképpen alkalmas a matracok gyártására. Ez az anyag a matracot keményebbé teszi és jó szellőzést biztosít számára, ez növeli a matrac élettartamát. A matracot különösen ajánljuk serdülő gyerekeknek, fiatal felnőtteknek, mivel a matrac nagy terhelésnek kitehető ágybetét

A matracot elsősorban gyermek- és ifjúsági ágyakba ajánljuk.

A megadott méretektől eltérő extra méretek is rendelhetők.  A 200 cm-nél hosszabb matracok felára 220 cm hosszig +20%, 220 cm-től 240 cm-ig + 40% . A felárat mindig a kivánt szélességi méret árához kell hozzászámitani.  200 cm-nél hosszabb méretű matracok és ágyrácsok szállitási határideje min. 8 hét. 

Szállítói számjel: Serial bio normal
Cikkszám: EB-MA000016

Rugós  félkemény matrac, fekvőfelület  90 x 200 cm, magassága 15 cm

Antiallergén külső huzata nem levehető.

Mit kell tudni a bonell rugós matracokról?

Az ágybetét ortopédiai tulajdonságainak köszönhetően tökéletesebbé válik a gerinc görbületeinek megfelelő alátámasztása. Az egészséges alvásnak pedig alapfeltétele a test kényelmes, helyes alátamásztása. A gerincre ható nyomás egyenletesen eloszlik, ennek köszönhetően a gerinc körüli izmok ellazulnak és regenerálódnak. Ezáltal az idegrendszer egyes pontjai sincsenek blokkolva és a vérkeringés alvás közben is megfelelő. A rugós ágybetétek ortopédikus tulajdonságát a tartó mag szerkezete biztosítja, melynek feladata felvenni az emberi test vonalát és olyan alátámasztást teremteni, amely biztosítja az optimális fiziológiai testhelyzetet. A rugós ágybetétek fontos tulajdonsága az antiallergén jelleg, melyet a szerkezetben felhasznált természetes és más antiallergén anyagoknak köszönhet. A speciális összetevők hatására ezek a matracok elégséges lég- és páraáteresztéssel rendelkeznek, ezáltal lehetővé teszik a matrac száraz klímájának megtartását, amely pedig nem engedi a baktériumok szaporodását. A rugós ágybetétek általában téli-nyári oldalasak. A téli oldalon gyapjú található, aminek a hőtartásban van szerepe. A nyári oldalon pedig pamut és üreges rostszál keveréke, ami a jó szellőzést segíti. Az ágybetétek külső huzata is antiallergén és oldalhab-megerősítéssel rendelkezik.

Szállítási határidő: 1-2 hét
A forgalmazó a termékeket raktáron tartja, rendelését 1, max. 2 héten belül mindíg leszállítja.

Materasso

Értékelje a terméket!

Még nincs értékelve

A csillagra kattintva értékelheti a terméket.