Paradise tolóajtós gardrobszekrény, 180 cm

Paradise tolóajtós gardrobszekrény

Paradise tolóajtós gardrobszekrénySatellite ruhásszekrény belsőParadise tolóajtós gardrobszekrényParadise háló

Paradise tolóajtós gardrobszekrény, 180 cm

[field_t_szinmintak_kep_1]

Paradise tolóajtós ruhásszekrény, 180 cm széles, szín: fehér

 

 

Részletes leírás

Szélesség: 180 cm
Magasság: 210 cm
Mélység: 59 cm

Garanciaidő: 12 hónap

Szállítási határidő: 3-4 hét
További információ a szállítási határidőről

A termékek a gyártónál nincsenek raktáron, minden rendelést egyedileg gyártanak le. Gyártási határidő: 3-4 hét

Ár: 161 600 Ft

Bútor anyaga:  fóliázott forgácslap

Szín:  matt fehér, középső ajtófrontok fehér üveggel

További termékjellemzők:

  • Belső kialakítás: lásd rajz (a szekrény középen elválasztva, a tolóajtók mögött felül 1-1 kalaptartó polc, alatta 1 vállfatartó rúd)
  • egyik ajtó tükrös, ajtófrontok között Swarowski kristály díszítés
  • a szekrénybelsőbe különböző kiegészítők rendelhetők, keresd a "termékhez ajánljuk" fül alatt
  • Német  bútor, a terméket Németországból importáljuk. A gyártó cég gyerekbútorok és hálószobák  gyártására specializálódott, jó minőségű,  praktikus, masszív gyerek- és ifjúsági bútorokat gyárt.  
  • élek mindenütt ABS éllezárással 

Csomagolás:  Lapraszerelt, kartondobozba csomagolva. Csomagok száma: 5

 

Szállítói számjel: 790.739
Cikkszám: EB-WI000154

Paradise tolóajtós ruhásszekrény, 180 cm széles, szín: fehér

 

 

Mit kell tudni a fóliás bútorokról?

A bútorfólia egy papírvékonyságú borító anyag, melyet a bútor alapanyagára, a forgácslapra ragasztanak. Ez adja meg a bútor felületének lezárását. A bútorfólia általában fa színeket és erezeteket imitál, követve ebben is a trendszíneket. Az általában használt fólia szinek a következők: -fehér,  fekete, juhar, bükk, gesztes bükk, világos dió, sötét dió, cseresznye és tölgy, illetve ez utóbbi kettőnek millió árnyalata.  Leggyakrabban használt fóliaszin a fehér és a bükk. A fólia felülete lehet matt vagy fényes (magas fényű). Árfekvését tekintve a magas fényű fólia drágább, sőt vannak igen drága, nehezen előállítható, mintás fényes bútorfóliák is, melyek ára már vetekszik a furnér (természetes fa hasíték) árával. Korunk divatja a magasfényű bútor. Ezt a fényes felületet már fóliából is lehet produkálni,  egyre gyakoribb a magas fényű fóliával borított bútorfelület. Ez azonban megjelenésében nem tudja teljesen visszaadni a magasfényű lakkozott felületeket, csak azt a hatást keltik.

Legújabban divat az un. 3D fólia, melynek felületét végigsimítva olyan érzésünk van, mintha a bútor  fából lenne. A 3D fóliával borított bútorok megszólalásig tömörfabútor hatást keltenek. Különösen a tölgy fóliaszineknél alkalmazzák elsősorban a 3D fóliát. 

Fóliázott bútorok árfekvése

A választékbőség fóliázott bútorokból  elég nagy.  Éppen emiatt a piacon  igen nagy az árverseny, így a gyártók helyzete nem könnyű. A minél kedvezőbb árak elérése érdekében a gyárak sok olcsósító trükköt alkalmaznak,  mely a fóliázott bútoroknál első ránézésre nem észrevehető és sajnos csak használat közben derül ki a gyengébb minőség. Vásárláskor a következő lényegi különbségekre legyenek tekintettel:
  - éllécek (ABS) megléte
-  vasalatok minősége
 
Azoknál a termékeknél, ahol mindenből a minimális, legalacsonyabb minőség képviseli magát, az az árban is tükröződik. Hogyan?
-  hiányzik az élléc (helyette élfólia van, ami nem tartós, ill. sérülékeny), olcsó, nem strapabíró vasalatok alkalmazása

A forgácslap vastagsága elsősorban a tartó elemeknél számít (oldallapok, tetőlapok).  

Ezen esetekben minél nagyobb vastagságú a forgácslap, annál erősebb, tartósabb, strapabíróbb lesz a bútor. Tetőlapok esetében (komódok, kisbútorok tetőlapja, asztallap, padok tetőlapja) akár 30-35 mm-es vastagság is alkalmazható. De általában véve 20-22 mm elegendő. 

Értékesebb a fóliázott bútor, ha a fólia a bútorgyártásra használt értékesebb alapanyagra kerül. Ilyen az un. könnyített eljárással készülő forgácslap, mely nemcsak egy nagyobb tartósságot biztosít, hanem a bútort is könnyebbé teszi és jóval szebb optikai hatást kelt, mert vastagabbak a lapok az átlagosnál.  Ettől a bútor nemcsak különleges lesz, de minősége tartósságában is eltér az átlagos gyártási eljárással gyártott forgácslapból készült bútortól.

Fóliázott bútor tisztántartása

Nagyon könnyen tisztántartható bútor. Felülete kívül-belül enyhén vizes ruhával lemosható, a szennyezettebb helyeken akár erősebb dörzsöléssel is eljárhatunk. A bútor tisztántartása tehát egyszerű és a háztartásban használt alapvető eszközökkel megoldott. Bútorápoló használatára nincs szükség.

Szállítási határidő: 3-4 hét
A termékek a gyártónál nincsenek raktáron, minden rendelést egyedileg gyártanak le. Gyártási határidő: 3-4 hét

Wimex

Értékelje a terméket!

Még nincs értékelve

A csillagra kattintva értékelheti a terméket.